Αρχική Τελευταία Νέα Nέα κρούσματα τσαντάκηδων στη Λεμεσό – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Nέα κρούσματα τσαντάκηδων στη Λεμεσό – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Οι κινήσεις της αστυνομίας που οδήγησαν στη σύλληψη δυο νεαρών ηλικίας 19 και 16 ετών την περασμένη εβδομάδα στη Λεμεσό φαίνεται πως δεν έλυσαν το πρόβλημα με τα κρούσματα επιθέσεων από τσαντάκηδες.

Συγκεκριμένα, χθες μεσημέρι νέα ομάδα τσαντάκηδων εμφανίστηκε σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού, αρπάζοντας την τσάντα 58χρονης σέρνοντας την στο έδαφος και τραυματίζοντας την.

Η παραπονούμενη ανέφερε πως από παλιό αυτοκίνητο, γκρίζο χρώματος, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξήλθε νεαρός και με θράσος της τράβηξε την τσάντα. Εκείνη στην προσπάθεια να την συγκρατήσει σύρθηκε στο έδαφος, με συνέπεια να υποστεί μώλωπες. Το νέο περιστατικό συνέβη στην οδό Πέτρου Τσίρου, περιοχή Νααφη. Στη τσάντα υπήρχε το ποσό των 100 περίπου ευρώ.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, αυτό είναι το τρίτο περιστατικό των τελευταίων τριών ημερών, με την δραστηριοποίηση «τσαντάκηδων». Στις υποθέσεις που καταγγέλθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη, προφανώς οι ίδιοι νεαροί απέσπασαν τσάντες ανύποπτων γυναικών στην παραλιακή περιοχή του ΓΣΟ και του Εναερίου στη Λεμεσό.

 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ