Αρχική Τελευταία Νέα Νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από την Αστυνομία

Νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από την Αστυνομία

Η Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, στο πλαίσιο της συνεργασίας και των συντονισμένων ενεργειών τους για τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στη Δημοκρατία, μέσω των αεροδρομίων, προχώρησαν στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης, βάρους 25 κιλών και 610 γραμμαρίων περίπου, που εντοπίστηκε στην κατοχή άντρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος αφίχθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από χώρα του εξωτερικού. Ο 23χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ να διερευνά την υπόθεση εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία και με τις Τελωνειακές Αρχές, μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων, ανέκοψαν για έλεγχο τον 23χρονο, ενώ αυτός διερχόταν από τη δίοδο «Ουδέν προς Δήλωση», στον χώρο ελέγχων του Τμήματος Τελωνείων, στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας, όπου ο ίδιος είχε αφιχθεί με πτήση από το εξωτερικό. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, στην αποσκευή του 23χρονου εντοπίστηκαν 45 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 25 κιλών και 610 γραμμαρίων περίπου.

Αφού η μεγάλη ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε, ο 23χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Την υπόθεση εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.