Αρχική Τελευταία Νέα Νεφώσεις με πιθανές βροχές

Νεφώσεις με πιθανές βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, που το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές κυρίως στα ορεινά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί για να καταστούν αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, και το πρωί στα ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ μέχρι το πρωί στα ανατολικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο  εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια, γύρω στους 14 στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Από το βράδυ του Σαββάτου και μετά στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.