Αρχική Τελευταία Νέα Oι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με...

Oι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών, παρατηρούνται διάφορα προβλήματα στους δρόμους.

Στις ορεινές περιοχές, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τους δρόμους:

•    Πεδουλά – Προδρόμου

•    Pinewood – Κακοπετριάς

•    Προδρόμου- Πλατρών

•    Προδρόμου – Λεμύθου

•    Προδρόμου – ΤροόδουςΤην ίδια στιγμή ΚΛΕΙΣΤΟΙ για όλα τα οχήματα παραμένουν οι δρόμοι:

•    Μηλικουρίου – Αγίου Νικολάου

•    Γεφύρι μεταξύ των χωριών Κοράκου – Φλάσου

•    Παλαιός δρόμος Κάτω Μονής – Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου

•    Γεφύρι παρά το Δημοτικό Σχολείο Περιστερώνας

Ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά, είναι ανοικτός για όλα τα οχήματα, ωστόσο είναι ολισθηρός και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί

Στην επαρχία Πάφου, κλειστός παραμένει ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά τη Γιόλου, από τη συμβολή του με το δρόμο Στρουμπί – Κάθηκας, μέχρι τη συμβολή με το δρόμο προς Σίμου στην περιοχή της Κουγιούκκας, για εκτέλεση εργασιών κατασκευής παράκαμψης τμήματος του δρόμου παρά την κατολίσθηση. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν για δύο μήνες περίπου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση προς την Πόλη Χρυσοχούς από Πάφο θα γίνεται από το δρόμο Στρουμπί – Κάθηκας – Δρούσεια – Προδρόμι καθώς επίσης και από το δρόμο Πολέμι – ΄Αγιος Δημητριανός – Λάσα – Σίμου.

Σε όλο το οδικό δίκτυο, λόγω των βροχοπτώσεων είναι ολισθηροί, γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται επίσης ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο”.