Αρχική Τελευταία Νέα Oδικές εργασίες σε Λεμεσό και Πάφο – Στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι...

Oδικές εργασίες σε Λεμεσό και Πάφο – Στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι είναι ολισθηροί

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, στο οδικό δίκτυο, ξεκινά η σημερινή μέρα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, πρωινή, αυξημένη κίνηση. Στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι είναι ολισθηροί και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.     

Στη Λεμεσό, αρχίζουν σήμερα εργασίες σκουπίσματος στο τμήμα του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ το σκούπισμα θα συνεχίσει και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού. Οι εργασίες θα διεξάγονται καθημερινά από σήμερα μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου, μεταξύ των ωρών 9π.μ. και 2μ.μ..

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η λωρίδα έκτακτης ανάγκης (έρεισμα) θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή.  Επίσης στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας στη μια κατεύθυνση και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης στην επαρχία Λεμεσού, τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τους ανισόπεδους κόμβους Ερήμης, Καντού και Επισκοπής, εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED στην κεντρική νησίδα.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.30π.μ. μέχρι και τις 5μ.μ. και κατά τη διάρκειά τους θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 2χλμ. περίπου είτε προς Λεμεσό είτε προς Πάφο. Η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.