Αρχική Τελευταία Νέα Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα o Σιζόπουλος

Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα o Σιζόπουλος

Σοβαρό πρόβλημα στον σπόνδυλο αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην Αθήνα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, ένιωσε αφόρητους πόνους στον σπόνδυλο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. Οι θεράποντες ιατροί στην Κύπρο, αφού τον εξέτασαν έκριναν αναγκαία την άμεση επέμβαση του στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση.

Σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο προσωπικό της Κλινικής Λευκός Σταυρός, τους ιατρούς, στον Αρχηγό Αστυνομίας και στους συναγωνιστές για το ενδιαφέρον τους.

«Ειδικότερα», σημειώνει ο Μαρίνος Σιζόπουλος, «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου, Δρ Θεολόγο Θεολόγου, χάρη στον οποίο σήμερα να είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου».

«Θερμές ευχαριστίες οφείλω και στον Αρχηγό Αστυνομίας και τους συνεργάτες του για την ταχύτητα διεκπεραίωσης της άμεσης μετάβασής μου στην Αθήνα καθώς και όλους τους φίλους και συναγωνιστές για το ενδιαφέρον που επέδειξαν», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.