Αρχική Τελευταία Νέα Ο Δήμος Λεμεσού δίπλα στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών

Ο Δήμος Λεμεσού δίπλα στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών

Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην φονική πυρκαγιά των προηγούμενων ημερών. Σε αυτή τη μεγάλη τραγωδία που βιώνει ο τόπος μας, ο Δήμος ανακοινώνει ότι παραμένει δίπλα στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές για επιπλέον βοήθεια και υποστήριξη των πληγέντων με οποιονδήποτε τρόπο του ζητηθεί. Επίσης, ο Δήμος προσφέρεται να φιλοξενήσει σκύλους από τις πυρόπληκτες περιοχές που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και περίθαλψη. Παράλληλα, μεθερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των δημοτών, εκφράζουμε τις ευχαριστίες προς τις δυνάμεις πυρόσβεσης και τους εθελοντές που συνέδραμαν για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη αυτή τραγωδία.

Λόγω της φονικής πυρκαγιάς, ανακοινώνεται επίσης ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού αναβάλλονται. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy και από την εφαρμογή για έξυπνες συσκευές «Δημότης Λεμεσού». Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. 

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού πραγματοποιεί ο Υπ. Γεωργίας
Επόμενο άρθροΤρία Υπέροχα Κορίτσια έρχονται στο Θερινό Σινεμά του Θεάτρου Ριάλτο