Αρχική Αθλητικά Νέα O Δήμος Λεμεσού τίμησε την αργυρή και χάλκινη Καρολίνα Πελενδρίτου

O Δήμος Λεμεσού τίμησε την αργυρή και χάλκινη Καρολίνα Πελενδρίτου

Σε εκδήλωση που έγινε χθες στο Δημοτικό Μεγάρο, ο Δήμος Λεμεσού τίμησε την Καρολίνα Πελενδρίτου η οποία στους Παραολυμπιακούς αγώνε του Παρισιού κατάφερε να κρεμμάσει στον λαιμό της δύο μετάλλια ένα αργυρό και ένα χάλκινο.

Η ανάρτηση του Δήμου:

Η Καρολίνα Πελενδρίτου αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αφοσίωσης, ανέφερε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, κατά την υποδοχή της αργυρής και χάλκινης παραολυμπιονίκη των Αγώνων του Παρισιού 2024. Η Καρολίνα, μια σπουδαία αθλήτρια και άνθρωπος, κάνει περήφανη την πόλη που γεννήθηκε και την Κύπρο ολόκληρη.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό μέγαρο Λεμεσού, ο κ. Αρμεύτης εξέφρασε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του δήμου και ανακοίνωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο θα εξετάσει την απόδοση τιμών προς το πρόσωπό της. Η Καρολίνα παρέλαβε τιμητική πλακέτα με δάφνινο στεφάνι και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι την υποδέχθηκαν στη Λεμεσό, «την πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα», όπως τόνισε.

Με συγκίνηση και χαρά, αναφέρθηκε στα οκτώ παραολυμπιακά μετάλλια που κατέκτησε για την Κύπρο, τονίζοντας ότι χρειάζεται υπομονή, επιμονή, αφοσίωση και προσπάθεια για να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Ο Δήμαρχος την αποκάλεσε πρότυπο για τη νέα γενιά, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε κάθε τομέα της ζωής, ευχόμενος να συνεχίσει με το ίδιο πάθος διαβεβαιώνοντας την ότι η Λεμεσός θα είναι πάντα δίπλα της.