Αρχική Ολυμπιακοί 2024 Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον αργυρό Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη!

Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον αργυρό Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη!

Σε μια όμορφη τελετή που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης μας, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμευτή, τίμησε τον Παύλο Κοντίδη,  ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κάνοντας περήφανη όλη την Κύπρο, την πόλη του την Λεμεσό, αλλά και το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού όπου απ’ εκεί ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην ιστιοπλοία.

Δείτε την ενημέρωση από τον Δήμο Λεμεσού:

Με χρυσό στεφάνι με φύλλα ελιάς υποδέχθηκε ο Δήμος Λεμεσού τον δις Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος Λεμεσού Γιάννης Αρμεύτης.

Στην ειδική αυτή συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Λεμεσού εξέφρασε τη βαθιά του εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για την επιτυχία του Κοντίδη, αναγνωρίζοντας τον ως έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της Λεμεσού και της Κύπρου διεθνώς ενω υπογράμμισε την υπερηφάνεια της Λεμεσου για τον καταξιωμένο αθλητή, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τους όλους.

Οπως ανέφερε “Μέσα από την επιμονή, την αφοσίωση και την προσπάθειά σου, κατάφερες να σηκώσεις ψηλά τη σημαία της χώρας μας, δίνοντας σε όλους μας έμπνευση και ελπίδα. Η επιτυχία σου δεν ήταν απλώς ένα αθλητικό επίτευγμα. Ήταν ένα μήνυμα πως με σκληρή δουλειά, θυσίες και πίστη, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κι εσύ έδειξες σε όλους εμάς ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όσο δύσκολα κι αν φαίνοντα”.

Στην έκτακτη συνεδρία παρευρέθηκε η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη, οι Βουλευτές Αντρέας Καυκαλιάς και Πανικος Λεωνιδου, εκπρόσωποι της εκκλησίας, των τοπικών αρχών, μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, ο τέως Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης και ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Κοντίδης.

Ο Δήμος Λεμεσου προγραμματίζει το προσεχές διάστημα άλλη μία εκδήλωση, προς τιμή ολων των αθλητών μας που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.