Αρχική Τελευταία Νέα Οικονομική βοήθεια 300.000 ευρώ από την εταιρεία Exness με αφορμή τις καταστροφικές...

Οικονομική βοήθεια 300.000 ευρώ από την εταιρεία Exness με αφορμή τις καταστροφικές φωτιές

Άμεση ήταν η αντίδραση της εταιρείας Exness στην άνευ προηγουμένου υλική και φυσική καταστροφή που προκάλεσε η μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων συνανθρώπων μας και την καταστροφή ιδιωτικών περιουσιών και 55 τετραγωνικών χιλιομέτρων πευκόδους και άγριας βλάστησης. 

 

Η εταιρεία, προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση παροχής οικονομικής βοήθειας ύψους 300.000 ευρώ για σκοπούς ανοικοδόμησης του πυροσβεστικού σταθμού της Επταγώνιας και αναδάσωσης στις πληγείσες περιοχές. 

Σε δήλωση του, ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Exness, Petr Valov, ανέφερε ότι «τα γεγονότα του περασμένου Σαββατοκύριακου είναι τραγικά για την Κύπρο και ως μέρος της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε έχουμε υποχρέωση να δράσουμε και να μην μείνουμε απαθείς». «Αποτελεί καθήκον του ιδιωτικού τομέα και ελπίζουμε», σημείωσε ο κ. Valov «ότι με τη συνδρομή μας θα συμβάλλουμε και εμείς με τη σειρά μας στην προσπάθεια που θα αρχίσει ώστε να ξαναχτίσουμε ότι έχει χαθεί». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία Exness στέκεται αλληλέγγυα στην κυπριακή κοινωνία. Το 2020 προχώρησε στην παροχή ειδικού εξοπλισμού προς τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίας 1 εκατομμυρίου ενισχύοντας έτσι τη μάχη κατά του κορωνοϊού.