Αρχική Τελευταία Νέα ΟΚΥπΥ: Βρες τον γιατρό σου και κλείσε ραντεβού διαδικτυακά

ΟΚΥπΥ: Βρες τον γιατρό σου και κλείσε ραντεβού διαδικτυακά

Ουσιαστικό βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κάνει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ). Μέσω της ανανεωμένης, εύχρηστης και φιλικής προς τον χρήστη ιστοσελίδας του https://shso.org.cy/, προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να βρουν τον γιατρό και την ειδικότητα της επιλογής τους και να διευθετήσουν διαδικτυακά το ραντεβού τους.

Ψηφιακή λύση – Ένα κλικ μακριά

Στην ενότητα «Κλείσε ραντεβού με Ιατρό» (https://shso.org.cy/anazitisi-iatrou/) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για τους 800 ιατρούς που εργάζονται στον ΟΚΥπΥ και οι πολίτες μπορούν να ζητήσουν, οποιαδήποτε ώρα της μέρας, τη διευθέτηση ραντεβού υποβάλλοντας εύκολα και σε μόλις μερικά λεπτά αίτημα με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας. Η φόρμα είναι απλή και ζητά: ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης αριθμό ταυτότητας, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), σημείωση εάν πρόκειται για πρώτη επίσκεψη ή για επίσκεψη παρακολούθησης και τον λόγο που χρειάζονται το ραντεβού. Οι πολίτες που ζητούν ραντεβού χρειάζονται να έχουν ήδη εξασφαλίσει παραπεμπτικό από τον προσωπικό τους γιατρό και το οποίο έχει καταχωρηθεί στο σύστημα του ΓΕΣΥ.

Αφότου υποβληθεί το αίτημα, αρμόδιος λειτουργός του ΟΚΥπΥ στο νοσηλευτήριο που εργάζεται ο ιατρός, επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη σε διάστημα που δεν ξεπερνά τις 48 ώρες, για τη διευθέτηση του ραντεβού.

Ενημέρωση για όλες τις υπηρεσίες του ΟΚΥπΥ

Στην ανανεωμένη και πελατοκεντρική ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Οργανισμός, να αντλήσουν πληροφορίες για τις Διευθύνσεις, Τμήματα και Κλινικές, καθώς και να μάθουν τα τελευταία νέα του.

Ασφαλείς πληρωμές με πιστωτική κάρτα

Επίσης, στο πλαίσιο εκσυχρονισμού του ο ΟΚΥπΥ προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους πολίτες να πληρώνουν με πιστωτική κάρτα, ανέπαφα, σε όλα τα νοσηλευτήρια του Οργανισμού. Οι πληρωμές γίνονται με ασφάλεια στα σημεία εγγραφών και τα ταμεία των νοσοκομείων.

Σύντομα η δυνατότητα αυτή, θα επεκταθεί και στα Κέντρα Υγείας του Οργανισμού.

Υψηλοί στόχοι

Η ψηφιακή μεταμόρφωση, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ και υλοποιείται βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού και εγκεκριμένου πλάνου. Στόχος του Οργανισμού είναι η διασφάλιση της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε όλους.

Προηγούμενο άρθροΚλείσιμο του 16ου Cyprus Rialto World Music Festival με το Amalgamation Project
Επόμενο άρθροΚαλή επιτυχία στο απόφοιτο τους Μίλαν Τραίκοβιτς εύχεται το ΤΕΠΑΚ