Αρχική Τελευταία Νέα Όλοι στα λευκά για την Άντρεα-Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία

Όλοι στα λευκά για την Άντρεα-Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία

Τελείται σήμερα Δευτέρα στις 17:00 η κηδεία της 15χρονης Άντρεας Χριστοφόρου από την Αργάκα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στο ξωκκλήσι της Αγίας Βαρβάρας και παράκληση της οικογένειας της είναι όλοι οι παρευρισκόμενοι να φοράνε άσπρα ρούχα για να αποχαιρετήσουν το μικρό αγγελούδι.

Andrea Christoforo8 56 58

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Παρακαλούνται όσοι θα παραστούν στην κηδεία αντί στεφάνων να καταθέσουν εισφορές για στήριξη της οικογένειας.

Το κοριτσάκι που αντιμετώπισε στο παρελθόν  σοβαρό πρόβλημα υγείας ξάπλωσε να κοιμηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και δεν ξύπνησε.

Χθες πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση επί της σορού από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους κατά την οποία λήφθηκαν δείγματα από τη σορό που θα πάνε για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, σε μία προσπάθεια να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 15χρονης

Την 15χρονη είχε εντοπίσει στο δωμάτιο της η μητέρας της αφού είχε επιστρέψει από τη δουλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του omegalive η 15χρονη ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας και ήταν το πέμπτο παιδί και μάλιστα ορφανή από πατέρα.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι την μέρα του θανάτου της, ήταν τα γενέθλια της μητέρας της και η πιο μεγάλη της αδελφή ετοίμαζε γι αυτήν ένα πάρτι έκπληξη. Την ίδια μάλιστα μέρα, η οικογένεια είχε και συγγενικό γάμο στον οποίο έπρεπε να παραστεί.

omegalive.com.cy