Αρχική Τελευταία Νέα Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

«Λόγω πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή Ακτής του Κυβερνήτη, έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση, οι λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Προστίθεται ότι «το τμήμα του δρόμου που παραμένει κλειστό εκτείνεται από την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη μέχρι και την έξοδο Μονής.

Η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε αρχικά σε αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο και στη συνέχεια να επεκτάθηκε σε παρακείμενα χωράφια. Από την φωτιά στο αυτοκίνητο δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός. Για κατάσβεση της πυρκαγιάς βρίσκονται στην περιοχή δυνάμεις πυρόσβεσης.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η  πυρκαγιά είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και επιχειρούν για την κατάσβεση της τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την ΕΜΑΚ, ένα από Λεμεσό, ένα από το Τμήμα Δασών καθώς επίσης και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Προηγούμενο άρθροΑυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή αυτοκινήτου στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΕπεκτάθηκε η φωτιά από όχημα… «Μάχη» για κατάσβεση πυρκαγιάς στο Πεντάκωμο (pics)