Αρχική BusinessNews Η Pafilia παρουσιάζει το έργο Aurai Residences στη Λεμεσό

Η Pafilia παρουσιάζει το έργο Aurai Residences στη Λεμεσό

Aurai_MasterPlan.jpg

Με τον καινοτόμο σχεδιασμό που αποτελεί σήμα – κατατεθέν των αναπτύξεων της Pafilia Property Developers, το Aurai Residences στη Λεμεσό έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον Κυπρίων και ξένων επενδυτών, επιδεικνύοντας εξαιρετικούς ρυθμούς πωλήσεων. Το έργο αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εντυπωσιακή γκάμα αναπτύξεων της εταιρείας και περιλαμβάνει εκλεκτές κατοικίες 3ων και 4ων υπνοδωματίων στον λόφο της Γερμασόγειας, ένα από τα πιο προνομιούχα προάστια της Λεμεσού, προσφέροντας έτσι ένα ιδανικό μεσογειακό περιβάλλον μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Aurai_MasterPlan.jpg

Το Aurai Residences αντικατοπτρίζει την προσήλωση της εταιρείας στον δημιουργικό, πολυτελή σχεδιασμό και ανάπτυξη έργων σε προνομιακές τοποθεσίες, με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές. Κάθε μια από τις επαύλεις διαθέτει τη δική της πισίνα, ενώ το έργο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δένει με τη μορφολογία της περιοχής προσφέροντας στους διαμένοντες πανοραμική θέα σε όλο το εύρος της ακτής της Λεμεσού. 

Η Ευαγγελία Ηλιάδου, Εκτελεστική Διευθύντρια της Pafilia Property Developers, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση που λαμβάνει το έργο από επενδυτές που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα, την αυθεντικότητα και το προηγμένο σχεδιασμό. Το Aurai Residences αποτελεί ακόμα ένα κόσμημα στην ευρεία γκάμα αναπτύξεων του χαρτοφυλακίου μας, που προσφέρουν εξαιρετικά πολυτελείς χώρους διαβίωσης και απευθύνονται στους πιο εκλεκτικούς πελάτες».

Aurai_Interior.jpg

Με άρτια στιλιστικά αρχιτεκτονική, η κάθε έπαυλη συνδυάζει φυσικά υλικά, όπως ξύλο, μάρμαρο και πέτρα, με απαράμιλλης ποιότητας τελειώματα και επενδύσεις. Η ανοικτή διάταξη και οι ευάεροι εσωτερικοί χώροι των κατοικιών τις κάνουν ακόμα πιο ελκυστικές, δένοντας αρμονικά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για να προσφέρουν ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής σε πλήρη αρμονία με το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον που τις περικλείει.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Aurai Residences, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Pafilia: www.pafilia.com    

-ΤΕΛΟΣ-

Σάββας Χαραλάμπους

Senior PR Account Executive

Action Global Communications

Τ. +357 22 818759

Ε. [email protected]