Αρχική Τελευταία Νέα Παίρνει σάρκα και οστά το γήπεδο της Λεμεσού στο Κολόσσι (ΦΩΤΟ)

Παίρνει σάρκα και οστά το γήπεδο της Λεμεσού στο Κολόσσι (ΦΩΤΟ)

Επιβλητικά δεσπόζει πλέον στην περιοχή Κολοσσίου το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λεμεσού, το οποίο θα χρησιμοποιούν οι ομάδες ΑΕΛ. Απόλλωνας και Άρης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το γήπεδο παίρνει σάρκα και οστά, γεγονός το οποίο διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των τριών λεμεσιανών ομάδων, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, παρουσία του προέδρου και της γενικής διευθύντριας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη αντίστοιχα.

Η σύσκεψη έγινε στον χώρο του εργοταξίου στο Κολόσσι, όπου ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου των Δημοσιων Έργων Δημήτρης Αποστολίδης, προέβη σε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών τονίζοντας ότι βρίσκονται στα σωστά χρονοδιαγράμματα και το γήπεδο θα είναι έτοιμο για παράδοση στις τρεις ομάδες τον Ιούνιο του 2022, ενώ για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τον χορτοτάπητα θα μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν την 1η Αυγούστου του 2022.

Συζητήθηκαν, επίσης, επί μέρους θέματα που αφορούν εγκαταστάσεις του γηπέδου τα οποία προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς για ολοκλήρωση τους.

Την ΑΕΛ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας και ο διευθυντής Θεόδωρος Αντωνίου. Από τον Απόλλωνα παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Εταιρείας Νίκος Κίρζης και ο διευθυντής Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ τον Άρη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Λύσανδρος Λυσάνδρου και ο διευθυντής Δημήτρης Γιανέλλης.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο υπεύθυνος μηχανικός της εργοληπτικής εταιρείας Κυριάκος Τουλούμης και ο μελετητής/συντονιστής του έργου Πρόδρομος Ανθίμου.

Φωτογραφίες από την πορεία των εργασιών για την ανέγερση του γηπέδου:

5-2-1068x709_1.jpg

36-2-1068x712.jpg

5-2-1068x709.jpg

2-2-1068x598.jpg

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕυρωβαρόμετρο: Το 63% στην Κύπρο εμβολιάστηκε, το 13% δεν πρόκειται
Επόμενο άρθροEKTAKTO: Παραίτηση Γιολίτη – Επιστολή προς τον ΠτΔ