Αρχική BusinessNews Παράδοξα Things to Do – Paradox Museum Limasssol

Παράδοξα Things to Do – Paradox Museum Limasssol

Ακόμη ένα weekend όπου η διάθεση είναι ανεβασμένη και ψάχνουμε πώς να το περάσουμε διασκεδαστικά με φίλους και οικογένεια. Συχνά προβληματιζόμαστε για το πού θα πάμε αφού θεωρούμε ότι έχουμε εξαντλήσει όλες τις επιλογές. Μπαίνουμε στο διαδίκτυο και ψάχνουμε “things to do”, ιδανικά για να πάμε κάπου παραλιακά μιας και είναι άνοιξη και ο καιρός είναι ζεστός. Το φαγητό είναι δεδομένο, όμως θέλουμε να μαζέψουμε την παρέα μας και να κάνουμε κάτι το διαφορετικό επιτέλους!

Ένας “Εξωπραγματικός” Προορισμός

Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού μας περιμένει ένα μοναδικό σποτ που προκαλεί τις αισθήσεις, γαργαλάει την περιέργειά μας και μας ταξιδεύει σε ένα παράδοξο κόσμο. Στο Paradox Museum Limassol, μπορείς να χαθείς σε μια εικονική πραγματικότητα όπου τα αντικείμενα, οι χώροι και τα άτομα δίπλα σου σε “ξεγελούν”. Την μία στιγμή ο κόσμος περιστρέφεται και την άλλη γυρίζει ανάποδα. Το πάτωμα εδώ σε κάνει να χάνεις την ισορροπία σου. Τα πόδια και το κεφάλι σου είναι αποκολλημένα από το υπόλοιπό σου σώμα. Τα μεγέθη αλλάζουν και οι σκιές παραμένουν αμετάβλητες…

Χάνεσαι σε ένα απέραντο τούνελ και πάρκο ή ακόμη βρίσκεις τον εαυτό σου να συνομιλεί με ένα μουσικό όργανο! Όλα αυτά είναι πιθανά στο παράδοξο αυτό μουσείο. Μην πανικοβάλλεσαι όμως! Θα χαρείς το κάθε λεπτό και θα μοιραστείς με τα δικά σου άτομα την απόλυτη εμπειρία της ψευδαίσθησης που σου ανεβάζει τη διάθεση. Εκτός από το 50 διασκεδαστικά απροσδόκητα εκθέματα θα έχεις άλλα τόσα things to do. Θα εμπνευστείς να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία και θα αποθανατίσεις απροσδόκητες και ευφάνταστες πόζες με τους φίλους σου. Παράλληλα, μπορείς να αποκτήσεις ένα αναμνηστικό παράδοξο στοιχείο από τη συλλογή του μουσείου με τα ευφάνταστα δώρα.

Κάτι Περισσότερο από ένα Μουσείο

Σε μια εποχή που δεν ξεκολλάμε από τις οθόνες μας, το αλλιώτικό αυτό μουσείο σε προκαλεί να ξεχυθείς στους χώρους του και να διαταράξεις τη λογική. Μαγνητίζει μικρούς και μεγάλους καλώντας τους να ζήσουν κάτι το εντελώς καινούργιο. Τι περιμένεις, λοιπόν; Ζήσε τη δική σου παράδοξη πραγματικότητα στο Paradox Museum Limassol, σε ένα ανεπανάληπτο χώρο.

Βρείτε το στην Μαρίνα Λεμεσού, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του του Paradox Museum Limassol, και προκρατήστε το εισιτήριο σας τώρα!

Επισκεφθείτε μας, ζήστε την εμπειρία και αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε!

Come, explore, live your own experience, create your own unique memories
WRITE YOUR OWN STORY!

Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/

Facebook: Paradox Museum Limassol

Instagram: limassol.paraxomuseum

Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]