Αρχική Τελευταία Νέα Παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Στεφανίας Σάββα

Παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Στεφανίας Σάββα

Το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σας προσκαλούν στην παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Στεφανίας Σάββα με τίτλο «Έπεα Πτερόεντα: Ρίμες σε πεζό ρυθμό», από τις Εκδόσεις Αφή. Η έκδοση κατέστη δυνατή με την ευγενή χορηγία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, στα πλαίσια του Προγράμματος Πρωτοβουλίες Νέων. 

Στην πρώτη της εκδοτική απόπειρα, η συγγραφέας, υποψήφια με το έργο της για Βραβείο Νέου Λογοτέχνη από τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για εκδόσεις του έτους 2018, εμπνευσμένη από τον Καρυωτάκη και τον Καβάφη, αλλά και νεότερους όπως η Αλκυόνη Παπαδάκη, πραγματεύεται θέματα που πηγάζουν άλλοτε από τα προσωπικά της βιώματα κυρίως από τα πρώτα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, και άλλοτε καταφεύγοντας σε μυθοπλασία για να ζωγραφίσει τον κόσμο μέσα από τα μάτια της. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στo Αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης, στο Κτήριο Ανδρέας Θεμιστοκλέους του ΤΕΠΑΚ, την Παρασκευή 22/3 στις 7 μμ.