Αρχική Τελευταία Νέα Πάσχα στη Γερμασόγεια – Πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

Πάσχα στη Γερμασόγεια – Πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

dimos.jpg

Το Πάσχα προσφέρεται για εξόδους και εξορμήσεις, συναντήσεις με φίλους, περνώντας ευχάριστα και αναβιώνοντας ξανά ήθη και έθιμα!

Ο Δήμος Γερμασόγειας διοργανώνει και φέτος τις Πασχαλινές εκδηλώσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα, για αναβίωση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, προσβλέποντας στην παρουσία όλων των δημοτών και επισκεπτών της Γερμασόγειας, ώστε να δοθεί ένα ιδιαίτερο νόημα σε αυτήν την προσπάθεια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο διοργανώνει ένα πλούσιο πασχαλινό διήμερο γεμάτο παραδοσιακά παιχνίδια της Λαμπρής, φουσκωτά για τους μικρούς της παρέας, τόμπολα, θεατρική παράσταση και πολλά άλλα.

Στις εκδηλώσεις θα προσφέρονται διάφορα εδέσματα και μαγιάτικα στεφανάκια. 

Πιο κάτω αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τοποθεσίες που θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 25/4/2022
Το απόγευμα, στις 16:00 θα διεξαχθούν παραδοσιακά παιγνίδια (σακκουλοδρομίες, κουταλοδρομίες, παιχνίδι με το πορτοκάλι/λεμόνι, σχοινίκάτεργο, κ.ά) στο πάρκο των Κυνηγών, δίπλα από το γήπεδο (πλαστικό χλοοτάπητα) της Γερμασόγειας, στο χωριό.

Στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν φουσκωτά για τα μικρά παιδιά, καθώς και περίπτερο από το ΣΚΕ Γερμασόγειας με διάφορα εδέσματα και μαγιάτικα στεφανάκια.

Το βράδυ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί τόμπολα, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο ΣΚΕ Γερμασόγειας.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 26/4/2022 
Η Θεατρική Παράσταση «οι αυστήρες», κωμωδία του Γιάννη Σκορδή από το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Όμιλου Γερμασόγειας στο Υπαίθριο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γερμασόγειας.
Λαμβάνουν μέρος: Πανίκος Λουρουτζιάτης, Γιώργος Βίκτωρας, ΔημήτρηςΑγαθαγγέλου, Γιώργος Χριστοφόρου. Τρίτη του Πάσχα στις 20:00 το βράδυ.

Είσοδος Ελεύθερη.

dimos.jpg