Αρχική Τελευταία Νέα Πέφτει η θερμοκρασία, επιστρέφουν οι βροχές – Η πρόγνωση του καιρού

Πέφτει η θερμοκρασία, επιστρέφουν οι βροχές – Η πρόγνωση του καιρού

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα βόρεια και ανατολικά παράλια, στους 20 στα δυτικά παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, αρχικά στο ανατολικό μισό του νησιού ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και ορεινά ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος όπου και αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Σταδιακά αυξημένες νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές αναμένονται κυρίως και στα ανατολικά και νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα βόρεια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά , τα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά κυρίως στα νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νοτιοανατολικά, ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.