Αρχική Τελευταία Νέα Περιπολικό φέρεται να προκάλεσε τροχαίο χθες στην Λεμεσό

Περιπολικό φέρεται να προκάλεσε τροχαίο χθες στην Λεμεσό

Περιπολικό φέρεται να προκάλεσε τροχαίο χθες στην αερογέφυρα του Τσιρείου. Ρητές οδηγίες από την Τροχαία Αρχηγείου για μη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων στις αερογέφυρες λόγω επικινδυνότητας.

Παρά τις ρητές οδηγίες της διεύθυνσης της Τροχαίας Αρχηγείου, συνεχίζονται οι επικίνδυνοι τροχονομικοί έλεγχοι στις αερογέφυρες της Λεμεσού, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις, αντί να αποτρέπονται, να προκαλούνται τροχαία ατυχήματα.

Το τελευταίο κεφάλαιο στο σίριαλ με το κρυφτούλι που παίζεται μεταξύ οδηγών και μελών της Τροχαίας γράφτηκε χθες το πρωί στην αερογέφυρα του Τσιρείου, όταν περιπολικό της Τροχαίας Αρχηγείου στάθμευσε στη στενή άκρη του δρόμου. Ακολούθησε καταιγισμός παραπόνων από διερχόμενους οδηγούς, οι όποιοι προειδοποιούσαν ότι οι τροχονομικοί έλεγχοι που διενεργούνται στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, καθώς τα περιθώρια αντίδρασης σε σήμα αστυνομικού να σταματήσουν την πορεία τους και να κατευθυνθούν με ασφάλεια στην ιδιαίτερα στενή άκρη του δρόμου είναι μικρά, με κίνδυνο πρόκλησης ακόμη και καραμπόλας. Το τροχαίο ατύχημα δεν άργησε να συμβεί, όταν όχημα στην προσπάθειά του να αποφύγει το σταθμευμένο περιπολικό προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα του διαχωριστικού στηθαίου.

Συνέχεια στο Πολίτη