Αρχική Τελευταία Νέα Πόσα εισιτήρια θα πάρουν για τον τελικό κυπέλλου Ομόνοια & ΑΕΛ

Πόσα εισιτήρια θα πάρουν για τον τελικό κυπέλλου Ομόνοια & ΑΕΛ

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΚΟΠ, ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στο ΓΣΠ.

Σύμφωνα με τα όσα προνοεί η προκήρυξη, η ΑΕΛ θα πάρει το κάτω διάζωμα της Δυτικής και το Νότιο πέταλο, ενώ η Ομόνοια θα πάρει την Ανατολική και το Βόρειο πέταλο.

Όσο αφορά τα εισιτήρια που θα πάρουν οι φιναλίστ, αυτό θα αποφασιστεί σε σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της ΚΟΠ, των ομάδων και της Αστυνομίας.

Η εκτίμηση μας είναι ότι οι φιναλίστ, ΑΕΛ και Ομόνοια, θα έχουν στη διάθεση τους 8 με 9 χιλιάδες εισιτήρια. Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι σημαντικό λόγο για τον τελικό αριθμό των εισιτηρίων που θα εκδοθούν θα έχει η Αστυνομία, η οποία θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα σχετικά με τα θέματα ασφαλείας λαμβάνοντας υπόψη και την επικινδυνότητα του αγώνα.

Στον τελικό που έγινε πέρσι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον Εθνικό και την Ομόνοια είχαν διατεθεί συνολικά 17095 εισιτήρια. Ωστόσο, η επικινδυνότητα του περσινού τελικού ήταν χαμηλότερη σε σχέση με την επικινδυνότητα που έχει ο φετινός τελικός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.