Αρχική Τελευταία Νέα Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Πράσινη Εβδομάδας

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Πράσινη Εβδομάδας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή(04/10) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό η Δημοσιογραφική Διάσκεψη Δήμων και ΕΟΑ Λεμεσού και Ομίλου Green Energy, ενόψει της Πράσινης Βδομάδας.

Στο πάνελ της διάσκεψης για την παρουσίαση της Πράσινης εβδομάδας (Green Week) βρέθηκαν οι CEO του Ομίλου Green Energy, κ. Γιώργος Γεωργίου, ο κ. Γιάννη Αρμεύτη από πλευράς του Δήμου Λεμεσού, ο Δήμαρχο Πολεμιδιών, κ. Άντρος Θεοδώρου, ο Δήμαρχος Κουρίου, κ. Παντελής Γεωργίου και ο Δήμαρχος Αμαθούντας, κ. Κυριάκος Ξυδιάς.

Επίσης από πλευράς του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, στο πάνελ βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού, κ. Γιάννης Τσουλλόφτας, ενώ παρουσίαση της Ολοκλήρωσης των δράσεων Green Week και Ride to Green έγινε από τον COO του Ομίλου Green Energy, κ. Χαράλαμπο Κυριάκου.

Τι θα περιλαμβάνει η Πράσινη βδομάδα

Οι Δήμοι και ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης της Λεμεσού σε συνεργασία με τον Όμιλο Green Energy συνδιοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας (Green Week) 2024 και σας προσκαλούν στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει η επίσημη εξαγγελία και θα δοθούν οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων από τους Δημάρχους της επαρχίας Λεμεσού και τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λεμεσού.

Η επαρχία Λεμεσού ετοιμάζεται για δεύτερη συνεχομένη χρονιά για μια δυναμική σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι μια συνεργασία όλων των Δήμων Λεμεσού, του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού και του Ομίλου Green Energy. Στόχος είναι η προώθηση βιώσιμων πρακτικών, η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους τρεις άξονες Άνθρωπος – Περιβάλλον – Ζώα και η κινητοποίηση των τοπικών κοινοτήτων στην προσπάθεια πράσινης μετάβασης της χώρας.

Το πρόγραμμα της πράσινη βδομάδας: