Αρχική Τελευταία Νέα Πρόσληψη εργοδοτουμένων καθορισμένης διάρκειας για την εκτέλεση καθηκόντων Λειτουργού του προγράμματος «Ελεύθερα...

Πρόσληψη εργοδοτουμένων καθορισμένης διάρκειας για την εκτέλεση καθηκόντων Λειτουργού του προγράμματος «Ελεύθερα Χέρια» (Μερική Απασχόληση)

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στην Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν.70(Ι)2016), τον Πίνακα των προσοντούχων αιτητών, με σειρά προτεραιότητας.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του πιο πάνω Νόμου, πρόσωπο το οποίο υπέβαλε αίτηση δικαιούται να υποβάλει ένσταση κατά της σειράς κατάταξης του στον Πίνακα, μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης του στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας. Οι ενστάσεις μπορούν να αποσταλούν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email:[email protected] όχι αργότερο από τις 1/11/2024. (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στο τηλέφωνο 25884559/332)

Μετά την οριστικοποίηση της κατάταξης οι επιλεγέντες θα πρέπει να προσκομίσουν πρωτότυπα όλων των δικαιολογητικών και πιστοποιητικών που ζητήθηκαν.

ΠΙΝΑΚΑΣ

Α/Α ΑΔΤ ΜΟΡΙΑ
1 ΧΧ8754 2
2 ΧΧ4429 2
3 ΧΧΧ2134 1
4 ΧΧΧ0787 1

Σημειώσεις:

  • Στον Πίνακα παρουσιάζονται μόνο οι αιτητές οι οποίοι πληρούσαν όλα τα απαιτούμενα προσόντα και έχουν μοριοδοτηθεί με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης, όπως αυτά καθορίστηκαν στην προκήρυξη.
  • Για τον καθορισμό προτεραιότητας στις περιπτώσεις αιτητών που ισοβαθμούν, ακολουθήθηκαν οι πρόνοιες της προκήρυξης για ισοβαθμία.