Αρχική Τελευταία Νέα Ψάχνουν σε βίντεο για τις άγριες συμπλοκές στη Λεμεσό

Ψάχνουν σε βίντεο για τις άγριες συμπλοκές στη Λεμεσό

Με την εξασφάλιση μαρτυριών για άτομα που εμπλέκονται στα καταστροφικά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Πέμπτη στην πρώην τουρκοκυπριακή συνοικία στη Λεμεσό, με συμπλεκόμενους οπαδούς της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, συνεχίζει τις έρευνές της η Αστυνομία.

Μέσα από τις μέχρι στιγμής ανακρίσεις, έγινε κατορθωτό να συλληφθεί 36χρονος ο οποίος, με βάση γραπτή μαρτυρία που εξασφαλίστηκε και τον φέρει να ενέχεται στα επεισόδια, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα 5ήμερης κράτησης. Η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη, λίγες ώρες μετά τα επεισόδια, ενός 20χρονου ο οποίος επίσης είχε τεθεί υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα και ενός 16χρονου ο οποίος αφού ανακρίθηκε ενώπιον των γονιών και του δικηγόρου του, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

Να θυμίσουμε ότι τα επεισόδια, ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν αυτοκίνητα με οπαδούς της ΑΕΛ που κινούνταν στην περιοχή Αγίου Αντωνίου όπου βρίσκεται και το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων του Απόλλωνα, δέχτηκαν πετροβολισμούς. Λίγη ώρα αργότερα, έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή ομάδες νεαρών που είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες οπότε ακολούθησαν άγριες συμπλοκές που συνοδεύτηκαν με πετροβολισμούς και ρίψεις μολότοφ και πυροτεχνημάτων.

Συνέχεια στο dialogos.com.cy