Αρχική Τελευταία Νέα Δεκαοκτώ σημεία για δωρεάν rapid test στη Λεμεσό

Δεκαοκτώ σημεία για δωρεάν rapid test στη Λεμεσό

Σε 18 σημεία θα πραγματοποιηθούν σήμερα δειγματοληπτικές εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στη Λεμεσό, τόσο για εργαζομένους όσο και για το γενικό πληθυσμό.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν από τις 8.30 π.μ. έως 5.30 μ.μ., στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στο κτήριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Σίγμα» στον Κάψαλο , στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ.Πολεμίδια , στην Πλατεία «Ειρήνης» μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου,  στο Κέντρο Παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στην εκκλησία Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο  Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας στην οδό Πατρών, στο Ιατρικό Κέντρο Ερήμης, στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα, στο Πολυδύναμο Κέντρο της κοινότητας Πύργου, στην αίθουσα της πρώην ΣΠΕ Πάχνας και στην πλατεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πελενδρίου.

Από τις 8.00 π.μ. εώς 4.00 μ.μ θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στη δυτική πλευρά (κύρια είσοδος) του Τσιρείου Σταδίου και στη Βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου (χώρος στάθμευσης φαρμακοβιομηχανίας Medochemie).

Τέλος, από τις 8.30 π.μ. έως τις 11.30, δειγματοληπτικό σημείο θα λειτουργεί και στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Δοράς.