Αρχική Πρόταση Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου στη Λεμεσό!

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου στη Λεμεσό!

LIMASSOL_BF_BANNER_800X450.jpg

Από τις 25 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, το πρώτο Limassol Book Fair ανοίγει τις πόρτες του και καλωσορίζει το κυπριακό κοινό μαζί με δεκάδες εκδότες, συγγραφείς και επαγγελματίες από το χώρο του βιβλίου. Δημοσιογράφοι, βιβλιοκριτικοί και φυσικά όλοι οι λάτρεις του βιβλίου και της ανάγνωσης δίνουν ραντεβού στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό, σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στο βιβλίο και στους ανθρώπους του.

Η πρώτη μέρα της Έκθεσης είναι αφιερωμένη στους επαγγελματίες της βιομηχανίας του βιβλίου. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το Limassol Book Fair Conference, το πρώτο επαγγελματικό συνέδριο που θα γίνει στην Κύπρο και στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί εμπειρογνώμονες από Διεθνείς Εκθέσεις Βιβλίου, όπως της Φρανκφούρτης, της μεγαλύτερης έκθεσης του κόσμου, μαζί με άλλους σημαντικούς επαγγελματίες της βιομηχανίας από Ευρώπη και Ελλάδα.

LIMASSOL_BF_BANNER_800X450.jpg

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 20:00 και θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις στην κεντρική και την παιδική σκηνή, καθώς επίσης και ατομικές βιβλιοπαρουσιάσεις σε ειδική αίθουσα. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα λειτουργούν δύο μεγάλοι εκθεσιακοί χώροι όπου θα πωλούνται πέραν των 10.000 τίτλων από τους σημαντικότερους εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία της Κύπρου και της Ελλάδας και από μία ευρεία θεματολογία που εκτείνεται από λογοτεχνία, ποίηση, ιστορία, μέχρι τις κατηγορίες ψυχολογία, αυτοβελτίωση, θρησκεία, δίκαιο, business και άλλα.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κας Αννίτας Δημητρίου, η οποία θα τελέσει την έναρξη των εκδηλώσεων το Σάββατο στις 9:45, μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κο Γιάννη Τουμαζή και τον Δήμαρχο Λεμεσού κο Νίκο Νικολαΐδη.

CONFERENCE_SPEAKERS.jpg

Το Limassol Book Fair θα τιμήσουν με την παρουσία τους καταξιωμένοι συγγραφείς, δημιουργοί, βιβλιοκριτικοί και δημοσιογράφοι από Κύπρο και Ελλάδα μεταξύ των οποίων οι Λένα Διβάνη, Χρήστος Χωμενίδης, Ελένη Πριοβόλου, Αιμίλιος Σολωμού, Σάντρα Ελευθερίου, Σταύρος Χριστοδούλου, Σοφρώνης Σοφρωνίου, Γιώργος Χριστοδουλίδης, Αλεξάνδρα Ζαμπά, Βαλεντίνος Χαραλάμπους,Κυριακή Μπεϊόγλου, Έλενα Περικλέους, Δέσποινα Ηρακλέους, η Μαρία Ανδρικοπούλου, η Μελίνα Ηλιοπούλου και πολλοί άλλοι.

Κεντρικός παρουσιαστής της Έκθεσης, ο δημοσιογράφος και ποιητής Χρήστος Μιχάλαρος.

Μέγας χορηγός της Έκθεσης το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αργυρός χορηγός το LiDLCyprus, στρατηγικοί συνεργάτες η Thinking (η οποία έχει αναλάβει την διοργάνωση του Limassol Book Fair Conference), οι Εκδόσεις Αρμίδα, η Tsirides Law, το Γραφείο Επιτρόπου του Πολίτη, η EBSCO και το Υφυπουργείο Πολιτισμού. Χορηγός φιλοξενίας το Υφυπουργείο Τουρισμού. Μέγας χορηγός επικοινωνίας η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα της Έκθεσης, στο www.limassolbookfair.com

INFO:

Limassol Book Fair

Πότε: 25-27 Νοεμβρίου

Πού:  Χαρουπόμυλοι Λανίτη, Λεμεσός

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99361806

Web: www.limassolbookfair.com

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/entertainment/erhetai-i-proti-diethnis-ekthesi-biblioy-sti-lemeso