Αρχική Τελευταία Νέα Από αύριο σε λειτουργία κέντρα έκτακτης φροντίδας υγείας, καθώς και η τηλεφωνική...

Από αύριο σε λειτουργία κέντρα έκτακτης φροντίδας υγείας, καθώς και η τηλεφωνική γραμμή 1420 για τους ασθενείς με κορονοϊό

Από αύριο λειτουργούν κέντρα έκτακτης φροντίδας υγείας για την ενίσχυση των Τμημάτων Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων για την ενίσχυση τμημάτων τα οποία υπερφορτώνονται τα Σαββατοκύριακα.

Μιλώντας στο Τρίτο ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Άθως Τσινωντίδης είπε ότι τα κέντρα θα λειτουργούν μέχρι τις δέκα το βράδυ σε χώρο τον οποίο έχουν διαμορφώσει τα νοσηλευτήρια.

Από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο θα λειτουργεί επίσης η τηλεφωνική γραμμή 1420 για τους ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προσωπικό τους γιατρό. Η γραμμή θα στελεχώνεται από τις εννέα μέχρι τις έντεκα το βράδυ.

Μιλώντας επίσης στο Τρίτο ο πρόεδρος των προσωπικών ιατρών, Ανδρέας Πολυνείκης είπε ότι οι γιατροί επιστρατεύτηκαν και είναι υποχρεωμένοι να υπηρετήσουν στα συγκεκριμένα πόστα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Προηγούμενο άρθρο4 νεκροί σήμερα – Αισθητή πτώση κρουσμάτων – Σταθερά στο κόκκινο οι νοσηλείες – Κάτω από 1% η θετικότητα
Επόμενο άρθροΠιο αυστηρές αποφάσεις κατά του κορονοϊού λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό