Αρχική Τελευταία Νέα Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ξυρίζουν μουστάκια στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ξυρίζουν μουστάκια στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Εκδήλωση της Αρχής Λιμένων Κύπρου για στήριξη του Movember Cyprus

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, διοργανώνει για δεύτερη φορά εκδήλωση για στήριξη του Movember Cyprus, εκδήλωση για ευαισθητοποίηση του κοινού στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 από τις 11:00 π.μ. μέχρι και τις 2:00 μ.μ., δίπλα από το Bar Du Soleil, όπου θα υπάρχει μουσική και ζωντανή μετάδοση (live link) από ραδιοσταθμό.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει το “Man Van” του Movember Cyprus, μέσω του οποίου θα παρέχεται η δυνατότητα για ξύρισμα του μουστακιού σε όλους όσοι ενδιαφέρονται, περιλαμβανομένου και μελών από ποδοσφαιρικές ομάδες της Λεμεσού που συμμετέχουν στην Πρώτη Κατηγορία της ΚΟΠ. Επίσης, θα διατίθενται προς πώληση προϊόντα του Movember Cyprus ενώ όλα τα έσοδα θα πάνε προς όφελος της προώθησης για ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Αρχής, διά μέσω του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Δρ. Αντώνη Στυλιανού, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα όπως αυτά της Υγείας.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την εκδήλωση.