Αρχική Τελευταία Νέα 2019 Μια χρονιά σταθμός για το Limassol Del Mar

2019 Μια χρονιά σταθμός για το Limassol Del Mar

Κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, το Limassol Del Mar μετρά μόνο διακρίσεις, επιτυχίες και πρωτιές. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων από τη μέρα που τα πρώτα διαμερίσματα διατέθηκαν στην αγορά, η θερμή ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Γεγονός, το οποίο, αφενός εξασφάλισε το επενδυτικό ποσό για την πλήρη ανέγερση του έργου, και αφετέρου οδήγησε σε μια κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει πλέον διαθέσιμα προς πώληση λίγα διαμερίσματα αφού το 80% και των δύο φάσεων έχει πωληθεί.

Η συνεργασία-ορόσημο με τον περίφημο ιταλικό Οίκο εσωτερικής διακόσμησης, Gianfranco Ferré Home, μέλος του Ομίλου Jumbo Group, που είχε ως στόχο την επίπλωση του Signature Collection, έκανε τη διαφορά, αναβαθμίζοντας την αισθητική της συλλογής των διαμερισμάτων σε βαθμό που να υπερβαίνει τα όρια της κυπριακής αγοράς και να συγκαταλέγεται επάξια ως πρότυπο στα κορυφαία διεθνή αναπτυξιακά έργα.

Το Limassol Del Mar είναι ένα προϊόν της κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, την οποία απαρτίζουν ο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της Κύπρου. Η σύμπραξη των δύο αυτών εταιρειών  σε ό,τι αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό, στη γνώση, στην εμπειρία και στην ειδίκευση, αποτέλεσε τη συνταγή της επιτυχίας δημιουργώντας μια ασφαλή και εγγυημένη επένδυση για τον αγοραστή. Ταυτόχρονα, οι επιλογές των έμπειρων και διεθνούς εμβέλειας συνεργατών, κάνοντας την αρχή με τους αρχιτέκτονες, τους πολιτικούς μηχανικούς και τους εργολάβους, και συνεχίζοντας με τους προμηθευτές, σχεδιαστές εσωτερικού χώρου κτλ, ανέβασαν τον πήχη της ποιότητας όλων των εκφάνσεων του έργου.

Αποδελτιώνοντας ορισμένους χαρακτηριστικούς  τίτλους από αναφορές και διακρίσεις του παγκόσμιου Τύπου, ξεχωρίζει η  Sunday Times, η οποία συγκαταλέγει το Limassol Del Mar ανάμεσα στα πιο σημαντικά έργα διεθνώς, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Έργα ανά το παγκόσμιο με διαχρονική αξία». Παράλληλα, το έγκριτο βρετανικό περιοδικό «Country and Town House» συμπεριλαμβάνει το έργο ανάμεσα στα 10 κορυφαία παγκοσμίως χαρακτηρίζοντάς το ως το πολυαναμενόμενο “urban resort”, που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο. Στο έργο συνδυάζονται ιδανικά  η γοητεία της πόλης και ο κοσμοπολίτικος τρόπος ζωής, γεγονός που δημιουργεί την προοπτική για τους ενοίκους του να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες. H συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία αδιαμφισβήτητα δυναμική προβολή, όχι μόνο του συγκεκριμένου έργου, αλλά και των επενδυτικών και κατασκευαστικών δυνατοτήτων, ευκαιριών και προοπτικών που προσφέρει η Λεμεσός και η Κύπρος, σε μία εποχή που ο σχετικός παγκόσμιος ανταγωνισμός αναθερμαίνεται και πάλι.

Στο συγκεκριμένο βίντεο – timelapse βλέπουμε την εξέλιξη του έργου από το μηδέν μέχρι σήμερα, όπου πια το κτήριο έχει πάρει μορφή και οι αρχιτεκτονικές του καμπύλες αναδεικνύονται δίνοντας την υπόσχεση ότι αυτό το έργο θα είναι ένα από τα ομορφότερα στολίδια της Κύπρου.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από της πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από διαμερίσματα πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, spa, καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.