Αρχική Τελευταία Νέα Νίκος Νικολαΐδης: Τα ευχαριστώ για το Καρναβάλι 2020

Νίκος Νικολαΐδης: Τα ευχαριστώ για το Καρναβάλι 2020

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στο μοναδικό Λεμεσιανό Καρναβάλι

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

“Το Καρναβάλι 2020 ανήκει πλέον στην ιστορία του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στον να γίνει ένα εντυπωσιακό, μοναδικό Λεμεσιανό Καρναβάλι, που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ευχαριστώ τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις. Τις χιλιάδες καρναβαλιστές που με ομάδες και άρματα συμμετείχαν στην παιδική και στην μεγάλη παρέλαση. Τους κανταδόρους μας που αποτελούν την μουσική ταυτότητα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού. Τους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας μας. Την Αστυνομία και τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Πολιτιστική Επιτροπή και την Ειδική Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου για το Καρναβάλι που με τις καινοτόμες ιδέες τους ανέβασαν και το φετινό καρναβάλι πολύ ψηλά.

Ειδικά όμως θέλω να ευχαριστήσω τις δεκάδες στελέχη του δήμου μας των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, της Καθαριότητας, της Τροχονομίας και των άλλων τμημάτων που εργάστηκαν με υπέρμετρο ζήλο και αγάπη για την πόλη, ώστε να απολαύσουν όλοι ένα ακόμα εκπληκτικό Λεμεσιανό Καρναβάλι.

Τέλος ευχαριστώ τον Βασιλιά μας, τον Γιώργο Νικολάου, ο οποίος ήταν η ψυχή των εκδηλώσεων, όπως επίσης και την υπόλοιπη «βασιλική οικογένεια».

Από αύριο ξεκινάμε δουλειά για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2021!!“