Αρχική Τελευταία Νέα Δημ. Ύψωνας: Ανακοίνωση για καθαρισμό οικοπέδων για το έτος 2020

Δημ. Ύψωνας: Ανακοίνωση για καθαρισμό οικοπέδων για το έτος 2020

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων, χωραφιών ή άλλων τεμαχίων γης που βρίσκονται εντός οικιστικής, βιομηχανικής ή βιοτεχνικής ζώνης του Δήμου, όπως μέχρι τις 10 Μαΐου 2020 προβούν σε καθαρισμό τους και στην απομάκρυνση όποιων ακαθαρσιών προκύψουν ή οποιονδήποτε άλλων άχρηστων υλικών ή αντικειμένων υπάρχουν σε αυτά ανεξάρτητα εάν άλλο πρόσωπο τα απέρριψε ή τα εγκατέλειψε.

Μετά τις 10 Μάϊου 2020 συνεργεία του Δήμου θα καθαρίσουν όλα τα οικόπεδα ή χωράφια που δεν καθαρίστηκαν ή που δεν έχουν καθαριστεί ικανοποιητικά και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες τους με τα έξοδα που θα υποστεί ο Δήμος.

Ο Δήμος ζητά την συνεργασία των πολιτών για την διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου καθαριότητας και ευπρεπισμού της περιοχής αλλά και γενικότερα την διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

Έχουν αποσταλεί τελευταίως, επιστολές σε ιδιοκτήτες που δεν έχουν εξοφλήσει τα έξοδα καθαρισμού των τεμαχίων τους για προηγούμενα έτη και παρακαλούνται όσοι δεν έχουν ανταποκριθεί για αποπληρωμή να το πράξουν μέχρι το τέλος Μάϊου αφού σε αντίθετη περίπτωση θα ληφθούν δικαστικά μέτρα εναντίων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Καθαριότητας και Παραπόνων του Δήμου στο τηλέφωνο 25395600 (εσωτερικό 2) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.