Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Συνελήφθη ο 36χρονος τσαντάκιας που έκλεψε πορτοφόλι από κομμωτήριο

Λεμεσός: Συνελήφθη ο 36χρονος τσαντάκιας που έκλεψε πορτοφόλι από κομμωτήριο

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησαν χθες απόγευμα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Η υπόθεση αφορά την παράνομη είσοδο αγνώστου σε χώρο κομμωτηρίου και την κλοπή πορτοφολιού από τσάντα πελάτισσας και της ιδιοκτήτριας, την περασμένη Τρίτη 14 Νοεμβρίου, 2017, γύρω στις 7.45μ.μ. Την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία η 36χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται στην πόλη Λεμεσού, αναφέροντας πως λίγα λεπτά νωρίτερα κλάπηκε από το κατάστημα της, το πορτοφόλι της, καθώς και το πορτοφόλι 37χρονης πελάτισσας της.

Η κλοπή διαπράχθηκε όσο η ιδιοκτήτρια και η πελάτισσα του καταστήματος βρίσκονταν στο μεσοπάτωμα του καταστήματος, έχοντας αφήσει τις τσάντες τους στο ισόγειο του καταστήματος και ενώ η πόρτα του υποστατικού παρέμενε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Από τη τσάντα της 36χρονης κλάπηκε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και τραπεζικές πιστωτικές της κάρτες και προσωπικά της αντικείμενα.

Από τη τσάντα της 37χρονης πελάτισσας κλάπηκε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό και έγγραφα.

Σύμφωνα με τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, η Αστυνομία προχώρησε βάσει Δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 36χρονου, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την πιο πάνω υπόθεση κλοπής, γύρω στις 5.50μ.μ. χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.