Αρχική Τελευταία Νέα Πίσω στους 40 βαθμούς η Κύπρος

Πίσω στους 40 βαθμούς η Κύπρος

Εποχική χαµηλή πίεση, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή, από αύριο.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, στα ορεινά και το εσωτερικό, δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν νωρίς το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το πρωί, στα νότια και τα ανατολικά, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.