Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο – Συνελήφθη 44χρονος

Λεμεσός: Πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο – Συνελήφθη 44χρονος

Στη σύλληψη ενός 44χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα, ενώ βρισκόταν στο όχημα του, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πληροφορία που δόθηκε το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε ότι από όχημα που αναχωρούσε από καφετέρια στην κοινότητα Τριμίκλινης, ρίφθηκαν στον αέρα δυο πυροβολισμοί, χωρίς να έχει προηγηθεί οτιδήποτε νωρίτερα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού υπαίθρου και από εξετάσεις που έγιναν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 44χρονου.

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, ενώ από την κατοικία και άλλα υποστατικά του παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις δυο κυνηγετικά όπλα. Ανακρινόμενος ο ύποπτος φέρεται να αρνήθηκε ότι πυροβόλησε στον αέρα και να δίνει διάφορους ισχυρισμούς, που διερευνώνται.

Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα που αφορούν παράνομη κατοχή και μεταφορά κυνηγετικού όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά φυσιγγίων, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και ρίψη πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.