Αρχική Τελευταία Νέα Δήμος Λεμεσού: Αφιερωμένη στον α. Γιώργο Μαυρογένη η 58η Γιορτή του Κρασιού

Δήμος Λεμεσού: Αφιερωμένη στον α. Γιώργο Μαυρογένη η 58η Γιορτή του Κρασιού

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι στις 30 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του Δημόσιου Κήπου Λεμεσού για τη διοργάνωση της 58η Γιορτής του Κρασιού. Για 10 ημέρες, και μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου δεκάδες εκθέτες τοπικών κρασιών, φαγητό, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν κάθε βράδυ τη γιορτή προσφέροντας στο κοινό χαρά και διασκέδαση.

Σε πρόσφατη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 11.7.2019, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν όπως η φετινή 58η Γιορτή του Κρασιού, είναι αφιερωμένη στον α. Γιώργο Μαυρογένη, δημοσιογράφο, γελοιογράφο και καλλιτέχνη στο τομέα της σκηνογραφίας, της γλυπτικής, της ζωγραφικής και του θεάτρου, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην καθιέρωση της Γιορτής το Κρασιού ως ενός μεγάλου ετήσιου θεσμού της πόλης που σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Λεμεσιανής κουλτούρας.

Το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για το πρόγραμμα και όλα τα νέα της Γιορτής μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.limassolmunicipal.com.cy καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο λογαριασμό του Facebook @LimassolWineFestival.