Αρχική Τελευταία Νέα Καταγγελίες 6 υποστατικών και 22 πολιτών το τελευταίο 24ωρο για μη τήρηση...

Καταγγελίες 6 υποστατικών και 22 πολιτών το τελευταίο 24ωρο για μη τήρηση μέτρων

Σε συνολικά 717 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Τρίτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 6 καταγγελίες υποστατικών και 22 καταγγελίες πολιτών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 99 έλεγχοι και προέκυψαν 1 καταγγελία υποστατικού και 6 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 183 έλεγχοι με 2 καταγγελίες υποστατικών και 5 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 165 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 35 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες υποστατικών και 3 πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 145 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία για υποστατικά και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 90 έλεγχοι, από τους οποίος προέκυψαν 1 καταγγελία υποστατικού και 3 πολιτών.

Επιπρόσθετα, σε Αεροδρόμια και Λιμάνια έγιναν 35 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ