Αρχική Τελευταία Νέα Αγαπημένες μοτοσικλέτες στους δρόμους της Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό

Αγαπημένες μοτοσικλέτες στους δρόμους της Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό

Επιτυχής η διοργάνωση του «The Distinguished Gentlemans Ride Limassol» με την στήριξη των Υπεραγορών Αλφαμέγα

Κύπριοι μοτοσικλετιστές κατέλαβαν με τις μηχανές τους, τους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη, που εντασσόταν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «The Distinguished Gentleman’s Ride Limassol».

Η εκδήλωση, της οποίας κύριος χορηγός ήταν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή 21 Μαίου. Πέραν των 145 μοτοσικλετιστών συμμετείχαν με τις αγαπημένες τους custom, vintage, neo retro και κλασικές μοτοσυκλέτες, συγκεντρώνοντας το ποσό €10.000, το οποίο θα ενισχύσει τη διεθνή προσπάθεια στήριξης της ψυχικής υγείας των ασθενών με καρκίνο του προστάτη και ευαισθητοποιήσεις του κοινού για τη συγκεκριμένη ασθένεια, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας Movember.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός της πορείας πραγματοποιήθηκαν στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στον Κάψαλο Λεμεσού. Η διαδρομή, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 145 μοτοσικλέτες διαφορετικών ειδών, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Ακολούθησε τελετή βράβευσης των τριών οδηγών, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν σε ατομικό επίπεδο τα περισσότερα χρήματα. Πρόκειται για τους Terry Spiby (€1.926), Γιάννη Ιωάννου (€1.576) και Ηλία Σάββα (€943). Πέρα από τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες, οι παρευρισκόμενοι στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στον Κάψαλο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσική, ποτό και φαγητό.

Το «The Distinguished Gentleman’s Ride» έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως η μεγαλύτερη και πιο θεαματική φιλανθρωπική εκδήλωση με τη χρήση μηχανών. Έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο γιατί ενώνει αναβάτες μοτοσικλετών σε κλασικό, custom, vintage και νέο ρετρό στυλ, για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: Tη στήριξη των ασθενών με καρκίνο του προστάτη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, με σκοπό να βοηθήσει τους άνδρες να ζήσουν πιο χαρούμενοι και υγιείς. Έκτοτε έχει καταστεί θεσμός, καθώς έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 900 πόλεις παγκοσμίως με τη συμμετοχή 120 χιλιάδων αναβατών μοτοσικλέτας. Στην Κύπρο, η εκδήλωση πραγματοποιείται τα τελευταία οκτώ χρόνια στη Λεμεσό, έχοντας συνολικά συγκεντρώσει πέραν των 36 χιλιάδων ευρώ.