Αρχική Τελευταία Νέα Αμετανόητος ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Επιρρίπτει τις ευθύνες στο μεγαλύτερο γιο...

Αμετανόητος ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Επιρρίπτει τις ευθύνες στο μεγαλύτερο γιο του

Δυομιση χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα στην Παραμύθα της Λεμεσού, όπου πατέρας σκότωσε τον 19χρονο γιο του, Οδυσσέα, πέφτει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης.
 
Στις 14 Μαρτίου, μετά και τις τελικές αγορεύσεις, το Κακουργιοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του, με την κατηγορούσαν αρχή να εισηγείται την καταδίκη του 73χρονου πατέρα, Τιμολέοντας Θεμιστοκλέους.  
 
Σύμφωνα με την εφημερία Πολίτης, η κατηγορούσα αρχή επισήμανε στο δικαστήριο ότι ο 73χρονος αρνείται μέχρι σήμερα ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του, με τον εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας Αντρέα Αριστείδη να υπογραμμίζει την βαναυσότητα του εγκλήματος.
 
«Χωρίς δισταγμό και χωρίς να το μετανιώσει, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τη ζωή του μικρότερου του γιου πυροβολώντας τον εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα», ανέφερε η κατηγορούσα αρχή.  Αυτόπτης μάρτυρας στο φονικό, ήταν ο αδελφός του 19χρονου ο οποίος απάντησε στις αιχμές της υπεράσπισης χωρίς υπεκφυγές, δίνοντας σαφείς και εύλογες διευκρινίσεις.
 
Σε πρόσφατο δημοσίευμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο παιδοκτόνος, αρνείται τη δολοφονία του γιου του ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του ότι τον άτυχο Οδυσσέα τον σκότωσε ο μεγαλύτερος του αδελφός όταν ο πατέρας του μετά από διαπληκτισμό με το 19χρονο, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε.