Αρχική Τελευταία Νέα Ανέλαβε και επίσημα την Δημαρχεία Λεμεσού ο Γιάννης Αρμεύτης – Υποσχέθηκε σκληρή...

Ανέλαβε και επίσημα την Δημαρχεία Λεμεσού ο Γιάννης Αρμεύτης – Υποσχέθηκε σκληρή και συλλογική δουλειά

Σε εκδήλωση που έγινε χθες (01/07) στην παρουσία του Μητροπολίτη Λεμεσού, κ.κ. Αθανάσιου, του Χωρεπισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου, βουλευτών και άλλων εκπροσώπων των φορέων της πόλης, ο Νίκος Νικολάίδης παρέδωσε και επίσημα τα “κλειδιά” του Δημαρχείου Λεμεσού στον Γιάννη Αρμεύτης.

Η ενημέρωση:

Παρουσία του Μητροπολίτη Λεμεσού, κ.κ. Αθανασίου, του Χωρεπισκόπου Αμαθούντος κ. Νικόλαου, βουλευτών και εκπροσώπων των φορέων της πόλης, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού η τελετή εγκαθίδρυσης του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχόμενος στον νέο Δήμαρχο, κ. Γιάννη Αρμεύτη, κάθε επιτυχία στο έργο του, ο απερχόμενος Δήμαρχος, κ. Νίκος Νικολαΐδης, παρέδωσε τη δημαρχιακή άλυσο στον διάδοχό του, ο οποίος με τη σειρά του υποσχέθηκε σκληρή και συλλογική δουλειά, προκειμένου να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

Επιπρόσθετα, ο απερχόμενος Δήμαρχος απένειμε ασημένια εμβλήματα του Δήμου στον απερχόμενο Αντιδήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι παρέδωσαν τις θέσεις τους στα έδρανα της αίθουσας «Χριστόδουλος Σώζος» στα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.