Αρχική Πρόταση Ανοίγει ανακαινισμένο το Four Seasons και καλωσορίζει το νέο Ιταλικό εστιατόριο του...

Ανοίγει ανακαινισμένο το Four Seasons και καλωσορίζει το νέο Ιταλικό εστιατόριο του Μποτρίνι

H κομψότητα νέων και μοντέρνων στοιχείων που εξισορροπούν με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, αποτελούν μέρος της νέας αναβαθμισμένης εμπειρίας που μας υπόσχεται το εμβληματικό Ξενοδοχείο Four Seasons.

Διατηρώντας τη διαχρονική του αίγλη, το Four Seasons ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί ξανά στις 3 Απριλίου, με μια άκρως ελκυστική εικόνα ανανέωσης που σηματοδοτεί και το 30ο έτος λειτουργίας του, ενώ μας επιφυλάσσει σύντομα και ένα υπέροχο ταξίδι ιταλικών γεύσεων.

Ο νέος σχεδιασμός φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων και αποκλειστικών συνεργατών της Muskita Hotels, αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα εμβληματικά τους designs, ανάμεσά στα οποία και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του Colors Café και Vista Terrace του Four Seasons, αλλά και η unique ανακαίνιση του ξενοδοχείου Amathus.

Το μοντέρνο design και το εκλεπτυσμένο στυλ, κερδίζουν τις εντυπώσεις! Στις “brand new” signature suites με πανοραμική θέα στη θάλασσα, συνυπάρχουν αρμονικά οι πολυτελείς ανέσεις και η σύγχρονη αισθητική.

Αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι

Στο κορυφαίο γαστρονομικό σκηνικό του Four Seasons, έρχεται να προστεθεί μια νέα πρόταση που θα μας μυήσει στην Ιταλική κουζίνα. Ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι σε μια αποκλειστική συνεργασία με το Four Seasons, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες στο ολοκαίνουργιο Ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Πρόκειται για ένα cozy και φινετσάτο εστιατόριο, σε casual comfort εκδοχή, όπου ο Ελληνοϊταλός βραβευμένος με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι θα μας εντυπωσιάσει με γεύσεις και αρώματα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, δοσμένα με μια μοντέρνα προσέγγιση.

Four Seasons Hotel: Web www.fourseasons.com.cy | Tel 25858000