Αρχική Τελευταία Νέα Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Παγκύπριες

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Παγκύπριες

Σε λειτουργία σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης (ΠΕΠ) 2023, για σκοπούς ελέγχων, διορθώσεων και υποβολής νέων αιτήσεων, καθώς και για σκοπούς πληρωμής των εξεταστικών τελών.

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, ανακοίνωσε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα, για σκοπούς ελέγχων, αλλαγών και υποβολής νέων αιτήσεων, θα τεθεί σε λειτουργία από σήμερα στις 9 το πρωί μέχρι και την Πέμπτη, 23 Μαρτίου στις 3 μετά το μεσημέρι.

Κατά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όλοι οι αιτητές θα πρέπει να συνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://ksa.schools.ac.cy) χρησιμοποιώντας το “Όνομα χρήστη” και τον “Κωδικό πρόσβασης” που είχαν δημιουργήσει κατά την εγγραφή τους και να ελέγξουν με τη δέουσα προσοχή την υποβληθείσα αίτησή τους, ή κάποιοι να εγγραφούν για πρώτη φορά.

Σημειώνεται ότι η περίοδος πληρωμής των εξεταστικών τελών για συμμετοχή στις ΠΕΠ 2023 αρχίζει τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 9:00 πμ, και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 και ώρα 3:00 μ.μ.