Αρχική Τελευταία Νέα Αντίστροφη μέτρηση για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στους ρυθμούς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού κινείται ήδη η Λεμεσός, αφού όλη η πόλη ζει και αναπνέει για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού, το οποίο έρχεται στις 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Κύπρος ετοιμάζεται να τρέξει στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και να ζήσει μία μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα! Όλα είναι έτοιμα για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου που διαδίδει το μήνυμα της άθλησης, του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Σημειώνεται ότι για την ομαλή διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συγκεκριμένα το Σάββατο 18 Μαρτίου θα κλείσει το παραλιακό μέτωπο Λεμεσού από το ύψος της οδού Ανεξαρτησίας μέχρι και το ύψος του ξενοδοχείου Crowne Plaza, από τις 08:00 μέχρι τις 11:00.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου οι δρόμοι που θα επηρεαστούν είναι οι:

  • δρόμος Ασώματου προς roundabout Mymall,
  • δρόμος από roundabout MyMall προς roundabout Ladies Mile,
  • δρόμος από roundabout Ladies Mile προς roundabout Νέου Λιμανιού,
  • δρόμος από roundabout Νέου Λιμανιού – Φραγκλίνου Ρούσβελτ – Παραλιακός,
  • παραλιακό μέτωπο από κάστρο μέχρι Elias Beach Hotel.

Οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 06:30 μέχρι τις 13:30.

Σημειώνεται ότι ο δρόμος του ΑΣΩΜΑΤΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΥ, από την έξοδο του Υδατοπάρκου Φασούρι μέχρι την Μαρίνα Λεμεσού, θα παραμείνει κλειστός προς την τροχαία κίνηση από τις 06:30 μέχρι και τις 09:30.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τον Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  τον Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com