Αρχική Τελευταία Νέα Απέραντη θλίψη για το κοριτσάκι που «έσβησε» στη Λεμεσό – Γιόρτασε πριν...

Απέραντη θλίψη για το κοριτσάκι που «έσβησε» στη Λεμεσό – Γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα πρώτα της γενέθλια

Απέραντη θλίψη σε όλη την Κύπρο έφερε η είδηση του χαμού του 12μηνου κοριτσιού στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο αγγελούδι παρουσίασε το απόγευμα συμπτώματα υψηλού πυρετού. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η κατάσταση της επιδεινώθηκε και γύρω στις τρείς τα ξημερώματα μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο δημόσιο νοσηλευτήριο. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι επί καθήκοντι ιατροί, άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι επί καθήκοντι ιατροί στο ΓΝ Λεμεσού διέγνωσαν ότι το παιδί παρουσίασε συμπτώματα επιθετικής βακτηριακης λοίμωξης και του χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή. Έκριναν μάλιστα αναγκαία τη διακομιδή στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ωστόσο το ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι επέστρεψε στο ΓΝ Λεμεσού, καθώς η κατάσταση του ήταν ασταθής.
“Φως” στα αίτια από τη νεκροτομή
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί ενώ αναμένεται να ληφθούν δείγματα για καλλιέργεια αίματος ώστε να διαπιστωθεί το μικρόβιο. Εάν δηλαδή πρόκειται για μηνιγγίτιδα.
Γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια
Το κοριτσάκι ήταν το τρίτο παιδι οικογένειας από τη Λεμεσό και την περασμένη εβδομάδα είχε γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.