Αρχική Τελευταία Νέα Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο στη Λεμεσό…

Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο στη Λεμεσό…

Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο της Λεμεσού – 18χρονος μαθητής καταγγέλλει καθηγητή του – Τον αποκάλεσε «άχρηστο» και του είπε «ψόφο» όταν ο μαθητής του είπε ότι δε θα συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Ο μαθητής αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας – Επιστολή με την υπογραφή μαρτύρων από το μαθητή ενώπιον του διευθυντή του σχολείου – Τι δηλώνει η μητέρα του μαθητή – Προτίθεται να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία

Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σχολείο της Λεμεσού χθες –όπως το περιγράφει ο ίδιος ο μαθητής- μόνο απίστευτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς παρουσιάζει μία συμπεριφορά από καθηγητή προς τον μαθητή του τουλάχιστον αδιανόητη.

Σύμφωνα με την χειρόγραφη καταγγελία του μαθητή, η οποία κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου, ο καθηγητής του τον αποκάλεσε «άχρηστο» και απευθυνόμενος προς αυτόν του είπε «ψόφο». Και γιατί; Επειδή ο μαθητής λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αδυνατεί να παρακολουθήσει το μάθημα της γυμναστικής και ως εκ τούτου δεν θα λάβει μέρος στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου. 

Όπως ανέφερε σοκαρισμένη η μητέρα του 18χρονου μαθητή, ο απίστευτος διάλογος του γιου της με τον καθηγητή του έγινε χθες όταν οι υπόλοιποι μαθητές έκαναν πρόβα για την παρέλαση. Το παιδί της και κάποιοι συμμαθητές του κάθονταν στο παγκάκι και παρακολουθούσαν, όταν ο καθηγητής τους πλησίασε και τους ρώτησε τι κάνουν εκεί.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε την επιστολή στη Cyprus Times εδώ