Αρχική Τελευταία Νέα Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Παράγοντες της ομάδας της Λεμεσού οι τρεις συλληφθέντες για τα κρυμμένα...

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Παράγοντες της ομάδας της Λεμεσού οι τρεις συλληφθέντες για τα κρυμμένα καπνογόνα

Το προηγούμενο διήμερο η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε τρία πρόσωπα την Κυριακή (21/5) στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Alphamega», για κρυμμένη τσάντα με 53 καπνογόνα και εννέα φωτοβολίδες η οποία βρέθηκε στις τουαλέτες στην πλευρά των οπαδών των κυανολεύκων.

Και σε σημερινές δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου αποκάλυψε πως πρόκειται για τρεις παράγοντες της ομάδας της Λεμεσού!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 σε σχέση με τα χθεσινά (24/5) επεισόδια και τους χειρισμούς της Αστυνομίας κατά τη συνοδεία του λεωφορείου της αποστολής της κυπελλούχου Ομόνοιας, ανέφερε…

«Νιώθουμε ότι είμαστε μόνοι μας σαν Αστυνομία. Αρκεί να πω ότι την Κυριακή 21 Μαΐου στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ είχαμε εντοπίσει κρυμμένα 53 καπνογόνα σε συγκεκριμένο χώρο. Από τις εξετάσεις που έγιναν συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, τρεις παράγοντες της συγκεκριμένης ομάδας οι οποίοι συνελήφθησαν και διερευνάται υπόθεση εναντίον τους. Αυτό ζητάμε, και οι ομάδες πρέπει να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας. Στο τέλος της ημέρας δεν είναι μόνο πρόβλημα της Αστυνομίας, είναι κοινωνικό φαινόμενο. Με τέτοιες συμπεριφορές αντιλαμβάνεστε ότι εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι λειτουργούμε μόνοι μας στο τέλος της ημέρας».