Αρχική Τελευταία Νέα Άρχισαν οι αιτήσεις για χορηγία σε οργανώσεις προστασίας ζώων

Άρχισαν οι αιτήσεις για χορηγία σε οργανώσεις προστασίας ζώων

Άρχισε από χθες η παραλαβή αιτήσεων για παραχώρηση ετήσιας κρατικής χορηγίας σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην φροντίδα και καλή διαβίωση των ζώων, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Η κατανομή της κρατικής χορηγίας θα γίνει στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων που σχετίζονται με το μέγεθος, την οικονομική ευρωστία και το εύρος των δραστηριοτήτων καθενός φορέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίας είναι η 31/06/2023 και η παραλαβή αιτήσεων θα γίνεται μόνο στο αρχείο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στην Αθαλάσσα, στη Λευκωσία.

Το έντυπο αίτησης στο οποίο αναφέρονται οι σχετικές με τα απαιτούμενα έγγραφα/στοιχεία πληροφορίες, που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση, μπορεί να ανακτηθεί από την ιστοσελίδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΣε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται τρία πρόσωπα τα οποία τραυματίστηκαν χθες το απόγευμα σε τροχαίο ατύχημα στη Λάρνακα
Επόμενο άρθροΥπόθεση Περικλέους: Βρέθηκαν εργαλεία που ενδεχεται να σχετίζονται με την υπόθεση φόνου