Αρχική Τελευταία Νέα BINTEO: Τραγικές στιγμές στα κατεχόμενα στην κηδεία τριμελής οικογένειας που πέθανε στον...

BINTEO: Τραγικές στιγμές στα κατεχόμενα στην κηδεία τριμελής οικογένειας που πέθανε στον σεισμό

Μια τριμελής οικογένεια, μητέρα, πατέρας και κόρη, μια μητέρα με την κόρη της, ένας γυμναστής και μαθητές και μαθήτριες, μέλη της ομάδας βόλεϊ του επαγγελματικού κολεγίου Αμμοχώστου, τα τελευταία 13 θύματα του σεισμού στο ξενοδοχείο Isias στο Αντίγιαμαν, κηδεύτηκαν χθες μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα πένθους με δάκρυα και λιποθυμίες. Οι κηδείες έγιναν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στο Πραστειό, τα Λιμνιά και τον Άγιο Σέργιο.

Πολύ δύσκολή ήταν η κηδεία της οικογένειας Τσιαβντίρ, ο πατέρας Εβρέν, η μητέρα Χαβά και η κόρη τους, Ελβίν, αλλά και η μητέρα, Μπεντιριγιέ Γιενίτσερι και η κόρη της Ετζέμ. Στο τελευταίο τους ταξίδι οδηγήθηκαν χθες ο γυμναστής Οσμάν Τσετίντας, οι μαθητές και μαθήτριες: Χαλβίν Κιλίτς (κορίτσι), Σαχίλ Οζμπερκμάν, (κορίτσι), Άσια Τουλέκ (κορίτσι), Ιζτζιάν Νουρλούοφ (αγόρι), Μουσταφά Σαμπάντζχι (αγόρι), Αλί Καρασέλ (αγόρι) και Περιχάν Τσετινέρ (κορίτσι).

Στην κηδεία της οικογένειάς Τσιαβντίρ, σημειώθηκαν λιποθυμικά επεισόδια και χρειάστηκε η παρέμβαση γιατρών που βρισκόταν εκεί με ασθενοφόρο.

Στα ερείπια του ξενοδοχείου Isias και τα 35 αγνοούμενα μέλη της αποστολής της ομάδας βόλεϊ άφησαν την τελευταία τους πνοή. Είχαν διασωθεί μόνο 4 άτομα, μετά από δική τους προσπάθεια, ένας εκπαιδευτικός και τρεις γονείς.

Πηγή: ΚΥΠΕ