Αρχική Τελευταία Νέα Χρώματα και τέχνη στο Street Life Festival στο κέντρο της Λεμεσού!

Χρώματα και τέχνη στο Street Life Festival στο κέντρο της Λεμεσού!

Graffiti και τοιχογραφίες, εργαστήρια, light installations, fashion show, market, DJs και skatepark είναι μόνο μερικά απ’ όσα θα περιλαμβάνει το φετινό φεστιβάλ Street Life Festival, που έρχεται να γεμίσει με χρώμα τους δρόμους της Λεμεσού.

Πρόκειται για το πρώτο event στο είδος του και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εναρμονισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ της κουλτούρας και της τέχνης του δρόμου με τον υπόλοιπο κόσμο και την ντόπια αντίληψη και νοοτροπία. Όσο τα χρόνια περνούσαν το Street Life κατάφερε να κάνει το graffiti/street art – που είναι η βάση του φεστιβάλ – πιο αποδεκτό στο ευρύ κοινό και παράλληλα να χρωματίσει προκαθορισμένα κτίρια και περιοχές που το είχαν ανάγκη.

Με αυτό τον τρόπο, οι καλλιτέχνες και το φεστιβάλ προσφέρουν όμορφες εικόνες στους καθημερινούς επισκέπτες και εργαζόμενους του κέντρου της πόλης κάνοντας τον κόσμο να αναθεωρήσει ως προς το τι είναι τέχνη και τι βανδαλισμός αλλά και για το πώς θα μπορούσαν να είναι οι δημόσιοι χώροι που μας περιβάλουν καθημερινά. Καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, αναγνωρισμένοι και μη, βάζουν κάθε χρόνο το λιθαράκι τους και όλοι μαζί μετατρέπουν λευκούς ή και λερωμένους τοίχους σε έργα τέχνης και έμπνευσης!

Το δημοφιλές event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου από τις 9:00 μέχρι τις 00:00 στο κέντρο της Λεμεσού.