Αρχική BusinessNews Η Cyprus Airways άνοιξε φτερά και πετάει από τη Λάρνακα προς Μόναχο...

Η Cyprus Airways άνοιξε φτερά και πετάει από τη Λάρνακα προς Μόναχο και Στουτγάρδη

Λάρνακα, Κύπρος –  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Μόναχο.

Το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε στις 10:40 το πρωί από τη Λάρνακα, και προσγειώθηκε γύρω στις 13:15 στο Μόναχο. Νωρίτερα, την 1η Μαΐου, η Cyprus Airways ξεκίνησε την απευθείας πτήση από τη Λάρνακα στη Στουτγάρδη. Η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις στο Μόναχο κάθε Σάββατο και στη Στουτγάρδη κάθε Τρίτη.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Οι τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Στουτγάρδη ξεκινά από 161 ευρώ και προς Μόναχο από 185 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.