Αρχική Τελευταία Νέα Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στο Ρωσικό Πολιτιστικό κέντρο στη Λευκωσία (εικόνες)

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στο Ρωσικό Πολιτιστικό κέντρο στη Λευκωσία (εικόνες)

Διαχειρίσιμη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/04) στο Ρωσικό Πολιτιστικό κέντρο στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, έγινε πρόσβαση στην οροφή του κτιρίου για πλήρη κατάσβεση ως επίσης και κατάσβεση εσωτερικά των μικροεστιών.

Πρόσθεσε η φωτιά οριοθετήθηκε, ενώ έρευνα για τυχόν παγιδευμένα άτομα συνεχίζεται. Επίσης μεταφέρθηκαν εξωτερικά κύλινδροι οξυγόνου που χρησιμοποιούνταν για εργασίες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας ανταποκρίθηκε με πέντε πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και βραχιονοφόρου οχήματος.

«Δεν άκουσα τίποτα – Η πυροσβεστική καθυστέρησε πολύ να έρθει»

«Δεν άκουσα τίποτα. Αντιληφθήκαμε τη φωτιά μόνο όταν το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες. Άρχισε να μαζεύεται κόσμος μετά ήρθε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική», ανέφερε στην «Κ» ιδιοκτήτης μαγαζιού που βρίσκεται απέναντι από το συγκεκριμένο κτίριο, ενώ μία γυναίκα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία, δήλωσε στην «Κ» «όπως καθόμουν στο καθιστικό απλά γύρισα έξω και είδα ολόκληρο το κτίριο να καίγεται. Άρπαξα το σκύλο μου και έφυγα. Η πυροσβεστική καθυστέρησε πολύ να έρθει. Καθυστέρησαν να κόψουν πολύ το ρεύμα. Η Αστυνομία καθόλου καθησυχαστική. Αρκετοί από εμάς έχουμε σκύλους μέσα στα σπίτια μας. Έχω γείτονες που δεν τους άφησαν να πάνε πίσω να πιάσουνε τα σκυλιά τους».

Πληροφορίες Καθημερινή